Flevozathe - Kampen

Kampen
Actueel aanbod

€ 234.500,- tot € 379.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 105m2
Inhoud
219 - 315m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Historisch centrum met winkels, horeca en groen

Flevo Zathe ligt op nog geen tien minuten fietsen van het historische centrum. Ideaal, want hier zijn allerlei grote ketens, eigentijdse speciaalzaken en leuke boetiekjes gevestigd.

De dag goed beginnen of de week gezellig afsluiten? In het hart van het centrum vind je de Plantage, een sfeervol plein waar je terecht kunt voor koffie, thee, lunch of diner.

Het centrum grenst aan het stadspark. Op je route vanaf Flevo Zathe fiets je erlangs. Wil je een frisse neus halen, dan is een tussenstop zeker de moeite waard.

Veel voorzieningen, goed bereikbaar

Kampen is een middelgrote stad met veel voorzieningen. Denk aan supermarkten, speeltuinen en scholen, maar ook aan sportvoorzieningen, musea, een zwembad, bibliotheek, theater, bioscoop en kinderboerderij.

Vrijwel alle voorzieningen bevinden zich op fietsafstand. Wil je de stad uit? Kampen ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar. De stad heeft twee stations en via de N50 rijd je zo de A6, de A28 en de A50 op.

Wonen in Flevo Zathe

De Flevowijk is een woonwijk midden in Kampen. De eerste huizen werden begin jaren zestig gebouwd. Flevo Zathe komt aan de Beyerinck - straat te staan, op de locatie van een voormalige school. Een mooie plek; vanuit elk appartement geniet je van een vrij uitzicht.

Flevo Zathe biedt alles wat je nodig hebt: een parkeerplaats voor de deur, de binnenstad op nog geen tien minuten fietsen en natuur, cultuur en sportvoorzieningen om de hoek.

Even snel de deur uit voor de dagelijkse boodschappen? Dan kun je terecht bij het wijkwinkelcentrum. In dit winkelcentrum zijn onder meer een supermarkt, drogist, apotheek, snackbar, bakker, groenteboer, slijter en bloemist gevestigd. Vanuit je appartement loop je er zo naar toe.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Flevozathe - Kampen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20 (waarvan 20 beschikbaar)
Prijs
€ 234.500,- tot € 379.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden