IJsselterp - Kampen

Kampen
Actueel aanbod

€ 317.500,- tot € 395.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 151m2
Kaveloppervlak
144 - 390m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

VRIJ, MAAR OVERAL DICHTBIJ
Op de IJsselterp woon je vrij, maar overal dichtbij. Als je goed kijkt, zie je vanuit huis de twee basisscholen van de wijk. Daarnaast vind je op fietsafstand een supermarkt,
kinderopvang en sportvelden. Moet je de stad uit voor werk? Vanuit de wijk rijd je zo de N50 op of pak je de bus of trein vanaf station Kampen-Zuid.

LEKKER NAAR BUITEN
De IJsselterp ligt midden in prachtige natuur. Een rondje hardlopen tussen
de landerijen, bootjes kijken bij de IJssel of groente kweken in de moestuin, het kan allemaal. Ook is er volop ruimte om buiten te spelen. Op de paden rondom de IJsselterp komen geen auto’s. De perfecte plek om verstoppertje te doen, hutten te bouwen en te voetballen dus!

WEIDS UITZICHT
Aan de IJsselterp grenzen nog meer terpen. Ze hebben allemaal een eigen gezicht. Wat de IJsselterp bijzonder maakt, is de ruime opzet. Of je nu binnen of buiten bent, je geniet overal van een weids uitzicht over de groene omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
IJsselterp - Kampen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15 (waarvan 15 beschikbaar)
Prijs
€ 317.500,- tot € 395.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden