Het Meer

Kampen - IJsselmuiden
Actueel aanbod

€ 150.000,- tot € 600.000,-
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Tussen de Trekvaart en de Oosterholtseweg ligt de woningbouwlocatie Het Meer in IJsselmuiden. Daar ontwikkelt de gemeente Kampen samen met de ontwikkelingscombinatie Bemog/De Gilden een nieuwe woonwijk met als thema “dorps bouwen”.

Het project Het Meer dankt zijn naam aan historische oude tekeningen van IJsselmuiden. IJsselmuiden was vroeger onderverdeeld in zogenaamde blokken en deze plek had, omdat dit het laagstgelegen deel van Ijsselmuiden was, de naam Meerblok.

Er moet nog veel worden getekend en gerekend, maar duidelijk is al wel dat het hier gaat om ongeveer 330 woningen in verschillende prijscategorieën, inclusief zo’n 60 bouwkavels die door de gemeente verkocht gaan worden.

Natuurlijk komen deze woningen niet in één keer tot stand, het plan wordt in een aantal fasen gerealiseerd. Naar verwachting zal de bouw eind 2012 starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Meer
Koopwoningen
330 (waarvan 330 beschikbaar)
Huurwoningen
50 (waarvan 50 beschikbaar)
Prijs
€ 150.000,- tot € 600.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor, Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden