Oosterholt - Zuid

Kampen - IJsselmuiden
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

In de toekomst zal dit gebied ten zuiden van IJsselmuiden bebouwd gaan worden. De planning is op dit moment dat hier circa 200 koopwoningen en 50 huurwoningen gebouwd gaan worden.

Nog niet van elk nieuwbouwproject is duidelijk wie het gaat ontwikkelen en verkopen. Na uw inschrijving zullen wij trachten u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van ontwikkelingen op deze locatie.

Bij sommige projecten (afhankelijk van de fase) zijn de hoofdlijnen van de geplande woningbouw al wel duidelijk, maar laat de precieze invulling nog op zich wachten. Graag maken wij als makelaar, maar ook ontwikkelaars zoveel mogelijk gebruik van de woonwensen van de toekomstige bewoners. Het doel is dat u er uiteindelijk zo prettig mogelijk kunt wonen. Daarom vragen we u mee te denken over een aantal aspecten van de te bouwen woningen. Uw mening telt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Oosterholt - Zuid
Koopwoningen
200 (waarvan 200 beschikbaar)
Huurwoningen
50 (waarvan 50 beschikbaar)
Type woningen
Overig

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden