Stationskwartier

Kampen - Kampen
Actueel aanbod

€ 159.500,- tot € 245.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 150m2
Kaveloppervlak
150 - 325m2
Inhoud
300 - 500m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

In het Stationskwartier is het goed wonen, werken en recreëren. Voor oud en jong, dichtbij alle voorzieningen. Voor alle doelgroepen worden woningen gerealiseerd, met een accent op starters, ouderen en kleine huishoudens. De huizen worden gebouwd en ontwikkeld door Roosdom Tijhuis i.c.m. Bouwfonds Ontwikkeling. Via het inschrijfformulier op deze website kunt u zich inschrijven maar u kunt ook rechtstreeks terecht voor alle verkoopinformatie bij de verkopende makelaars Alex Makelaars of Sinke Makelaars te Kampen. Door de gemeente worden enkele particuliere kavels aangeboden.

Met de ontwikkeling van deze nieuwe wijk krijgt Kampen er een toplocatie bij!

Fase 1 is geheel uitverkocht en bestaat uit 32 koopwoningen en 6 beleggershuurwoningen. De bouw van fase 2 is begin 2015 gestart. Medio 2015 zullen de eerste woningen uit deze fase opgeleverd worden. Deze fase bestaat uit 26 woningen. De verkoop van fase 3 is gestart op 5 maart 2015. Iedere fase kenmerkt zich door de fraaie opzet. Groenstroken, voldoende parkeergelegenheid, ruimte om te spelen en een zogenoemde singelopbouw met water kenmerken het stationskwartier. De wijk wordt zo opgebouwd dat deze aansluit op de bestaande woonwijk “de Maten”. In de wijk komt een supermarkt en diverse winkels nabij het station Kampen Zuid. Kortom een wijk die van alle gemakken is voorzien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Stationskwartier
Koopwoningen
20 (waarvan 16 beschikbaar)
Prijs
€ 159.500,- tot € 245.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Frans balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden