Yselmonde Kampen

Kampen - Kampen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 179m2

Over dit project

Welkom in Yselmonde

Op een werkelijk prachtige locatie aan de IJssel, met Hanzestad Kampen in de onmiddellijke nabijheid, worden 3 unieke woontorens gerealiseerd. Was de IJssel ooit de levensader voor Kampen en haar inwoners, als woonlocatie heeft de rivier ook een behoorlijke impact. De verkoop van de hoogwaardige appartementen, met een woonoppervlak variƫrend tussen de 126 en 179 m2 en een eigen parkeerplaats, vindt plaats in verschillende fasen. Lijkt het u ook zo fantastisch om hier te wonen? Meld u dan nu aan op www.yselmonde.nl.

Appartementen

In totaal bieden de woontorens van Yselmonde 8 verdiepingen gelijkvloers woongenot. Op de bovenste (9e) verdieping bevindt zich de installatieruimte. De appartementen hebben een woonoppervlak van ongeveer 126 m2, twee slaapkamers, een badkamer, woonkamer en keuken. Vanaf het ronde terras aan de voorzijde heeft u een schitterend uitzicht op alle bedrijvigheid op de IJssel. De appartementen zijn zo praktisch ingedeeld dat u optimaal profiteert van de beschikbare ruimte. Zo hebben de woningen veel vierkante meters woonoppervlak en ook een ruime hal. Onder de torens komt een parkeergarage voor de bewoners. En tussen de torens komt een overdekte stallingsgarage.

Penthouse

Op de bovenste verdieping van de appartementengebouwen bevindt zich een luxe penthouse. Met een woonoppervlak van ruim 179 m2 heeft u hier alle luxe die u zich wensen kunt: een woonkamer met een spectaculair uitzicht over het water, een keuken, een luxe badkamer, maar liefst drie slaapkamers en een terraskamer met openslaande deuren naar het ruime terras met uitzicht op de IJssel. Op de begane grond van de appartementsgebouwen bevinden zich de bergingen en parkeergelegenheid voor uw auto. Uiteraard worden alle appartementen duurzaam en volledig gasloos opgeleverd. Op het dak van de gebouwen komen zonnepanelen te liggen die de energie opwekken waarmee u deels in uw energiebehoefte kunt voorzien.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Yselmonde Kampen
Koopwoningen
15
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden