Appartement De Waker 31 te Kampen

Kampen - Kampen
Actueel aanbod

€ 375.000,- tot € 375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
94 - 94m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Bijna opgeleverd! Hoek-appartement (2 slaapkamers) op de begane grond met tuin/terras op het zuidwesten. De oplevering zal in het eerste kwartaal van 2024 zijn. Bezichtigen is mogelijk, neem contact met ons op om een afspraak in te plannen!

De prijs is inclusief badkamer en exclusief keuken. Heerlijk comfortabel, alles nieuw en helemaal in je eigen smaak afgewerkt, dát is luxe wonen!

Het appartementencomplex De Dromer is het laatste project in 't Hart in Onderdijks. Het gebouw biedt ruimte aan 13 appartementen verdeeld over drie bouwlagen en is gerealiseerd aan De Waker, nabij basisscholen het Stroomdal en Villa Nova.

Bijzonderheden:
- Let op: voor het hele complex geldt een zelfbewoningsplicht gedurende de eerste drie jaar na aankoop.
- VvE bijdrage voor De Waker 31: € 289,-/mnd
- De prijs is vrij op naam
- Aanvaarding in overleg

Begane grond
Op de begane grond zijn 3 royale appartementen gelegen. De 3-kamerappartementen hebben een eigen terras/tuin voor het gebouw, gelegen op het zuidwesten. Deze ruime appartementen zijn ideaal voor iedereen die het comfort wil van een duurzaam nieuwbouwappartement en toch een eigen buitenruimte wil hebben.

Verdieping 1 en 2
Per verdieping komen 5 moderne 2-kamerappartementen met allen een eigen balkon op het zuiden of zuidwesten. Er is een gezamenlijke ruimte achter het gebouw, waar elk appartement een eigen berging heeft. De appartementen zijn per trap of lift te bereiken.

Bij het ontwerp zijn verticale lijnen leidend geweest. De 13 appartementen lijken in vijf rijwoningen verhuld waarbij elke woning een unieke gevel kent. Dit maakt het project De Dromer uniek, toegankelijk, ruimtelijke en aantrekkelijk voor het oog. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich aan beide zijden een toegang met trappenhuis. De toegang aan de rechterzijde is ook voorzien van een lift.

De Dromer wordt op duurzame wijze gebouwd. Alle appartementen worden verwarmd via een warmtepomp en zijn volledig gasloos. Hierdoor komen de appartementen in aanmerking voor energielabel A. Naast het genieten van de zon in eigen tuin, kunnen toekomstige bewoners ook in de gemeenschappelijke tuin buiten zitten. De fiets kan gestald worden in de eigen berging en voor de auto zijn openbare parkeerplekken voor het complex en in de buurt beschikbaar.

't Hart is een rustige nieuwbouwwijk in Onderdijks, wat ten zuiden van het centrum van Kampen ligt. De locatie stelt de bewoners in staat in alle rust te wonen en eenvoudig de drukte op te zoeken in het karakteristieke en bruisende stadscentrum en zelfs daarbuiten. De wijk ligt op slechts 10 minuten fietsafstand van het centrum, op 5 minuten van station Zuid en heeft een vlotte toegang tot de N50. Met de auto ben je binnen 15 minuten in het centrum van Zwolle.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Appartement De Waker 31 te Kampen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 13 beschikbaar
Prijs
€ 375.000,- tot € 375.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden