Trekvaart Park - Oosterholt Noord

Kampen - IJsselmuiden
Actueel aanbod

€ 232.500,- tot € 440.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 118m2
Kaveloppervlak
65 - 115m2
Inhoud
1 - 413m3

Over dit project

25 WONINGEN AAN DE KARTHUIZERLAAN

Welkom in IJsselmuiden! Eeuwenlang was dit de plek waar de buitenplaatsen van welgestelde Kampenaren lagen. Ze genoten er van de IJssel, het groene landschap en de gemoedelijke sfeer. Hoewel IJsselmuiden in de loop der tijd hard is gegroeid, zijn deze eigenschappen nooit verdwenen. Hierdoor heeft het dorp een uniek karakter, en is het een plek waar veel mensen willen wonen. Wonen in het Trekvaartpark maakt dit mogelijk.

Aan de Karthuizerlaan ontwikkelen we 18 betaalbare starterswoningen (rug-aan-rug), 5 levensloopbestendige woningen en 2 appartementen.

De verkoop van Trekvaartpark start op donderdag 30 november. Heb je interesse? Tussen 16.00 en 19.00 uur kun je informatie inwinnen over de woningen bij De Hoeksteen (Goudplevier 103). Laat alvast je gegevens achter op de projectwebsite om op de hoogte te blijven. Neem bij eventuele vragen contact op met één van de makelaars.

Blok 1
Hierin bevinden zich de levensloopbestendige woningen, kortom woningen met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Ook is er gedacht over een ruimte voor de wasmachine (en droger). Liever een extra slaapkamer en een tweede badkamer? Ook dat kan meegenomen worden tijdens de bouw. Op de verdieping is ruimte genoeg. De woningen hebben een terras en een geïsoleerde berging aan de achterzijde. Ook is er voor de woning ruimte voor een heerlijk zitje in de zon.

Blok 2
Hierin bevinden zich 8 rug-aan-rugwoningen. Beneden kom je binnen in de hal met toilet en tref je de keuken en woonkamer aan. Ook is er een afgesloten wasruimte. Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer gelegen. Voor de woning is een terras, deze grenst aan het openbare groene gebied dat tussen de bouwblokken gelegen is. Elke woning heeft een inpandige berging, deze zijn aan de westkant van het bouwblok ingetekend. Hierboven komt een appartement (bnr. 14). Dit appartement heeft eveneens twee slaapkamers en beschikt op de begane grond over een werkkamer.
Koop je een woning, dan koop je die met eigen grond. Daarbij koop je een appartementsrecht voor jouw berging(en). Precies, je koopt namelijk een inpandige berging voor bijvoorbeeld je fietsen of gereedschap en daarnaast is er een berging waar een (groene) kliko in past.

Blok 3
Dit blok lijkt in de basis veel op blok 2, echter heeft deze een iets hogere kap. Hierdoor hebben deze woningen een vliering die te gebruiken is als bergzolder. Het appartement in dit bouwblok heeft geen kamer op de begane grond.


Algemene uitgangspunten:
- Duurzaam wonen door middel van een ventilatiewarmtepomp (zonder buiten unit) en eigen zonnepanelen;
- Comfortabel wonen met vloerverwarming en optimale isolatie;
- De prijs is inclusief sanitair en tegelwerk;
- De keuken is niet bij de prijs inbegrepen, uiteraard wel de aansluitpunten;
- Openbaar parkeren, hier komen ook laadpalen te staan;
- Verkoop valt onder garantie van het Woningborg;
- Lees voor je definitieve inschrijving de verkoopvoorwaarden door en neem bij vragen contact op met één van de makelaars.


Op de impressie is een vierde woonblok te zien. Deze woningen zijn reeds verhuurd aan een zorginstelling. Zij verlenen professionele en liefdevolle zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Trekvaart Park - Oosterholt Noord
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 25 beschikbaar
Prijs
€ 232.500,- tot € 440.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Kampen.

Aanmelden